ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Welcome to Lovelista Fashion

Η φιλοσοσφία της "Lovelista" είναι απλή. Αγαπά τη γυναίκα, τη μόδα, το στυλ και έχει τον τρόπο να αναδείξει κάθε θηλυκή προσωπικότητα. Ανακάλυψε την πιο stylish συλλογή μέσα από το online κατάστημα www.lovelista.gr και δες πώς η αγάπη για τη μόδα, γίνεται εθισμός!
Lovelista Fashion - Join Us

ΔΩΣΕ ΠΑΘΟΣ ΣΤΟ

ΣΤΥΛ ΣΟΥ

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Οι ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των γυναικών για άνετα και κομψά outfit, δημιούργησαν ένα νέο brand, που ήρθε για να εισχωρήσει με στυλ στην καθημερινότητά σου. H Lovelista υπόσχεται να ανταποκριθεί με σεβασμό στη σωστή εξυπηρέτηση και στις ανάγκες σου, παρακολουθώντας καθημερινά τις διεθνείς τάσεις της μόδας, με στόχο να τις μεταφέρει στις δικές της συλλογές, προσαρμοσμένες στην ελληνική αγορά.

#LovelistaStyle

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η συλλογή της Lovelista καλύπτει όλο το φάσμα των γυναικείων ενδυματολογικών επιλογών και προσφέρει στυλιστικές λύσεις για κάθε περίσταση, πρωινές/ βραδινές, για το γραφείο, τη βόλτα ή τις επίσημες εξόδους. Σκοπός της Lovelista είναι να αγκαλιάσει τη σύγχρονη γυναίκα προσφέροντάς της μία ιδανική σχέση ποιότητας - τιμής, με μοναδικά, ποιοτικά κομμάτια, τα οποία ακολουθούν τις διεθνείς τάσεις της μόδας.

#LovelistaClothing

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Άψογη εξυπηρέτηση στο e-shop. Χρειάστηκε να κάνω μια αλλαγή και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν με χρέωσαν για τα έξοδα αλλαγής. Στο τηλεφωνικό κέντρο ευγενικότατοι και κατατοπιστικοί. Σύντομα θα παραγγείλω ξανά. Χίλια μπράβο!! Νικολέτα Παπαδοπούλου

Νικολέτα Παπαδοπούλου

Άψογη εξυπηρέτηση,άμεση απάντηση στην απορία μου κ το δέμα μου ήρθε κιόλας την επόμενη μέρα!! Μπράβο σας κ σας ευχαριστώ πολύ!!

Χριστίνα Μαυροπούλου

Πολύ ευγενικοί,άμεση εξυπηρέτηση! Πήρα ένα μαγιό,χρειάστηκε να το αλλάξω και έγινε άμεσα η αλλαγή! Την επόμενη μέρα το είχα! Πολύ ωραία σύνθεση,πολύ καλή εφαρμογή!

Ζέτα Κανελλίδου

top